X

Expertise

Omdat producten en diensten in een almaar globaliserende wereld steeds meer op elkaar gaan lijken is een krachtige merkidentiteit van groot belang. Alleen een sterk gepositioneerd merk is voldoende onderscheidend voor de consument.

Het zorgt voor herkenning en relevantie. Voor voorkeur en merkentrouw. De beleving van een merk is vaak onlosmakelijk verbonden met de identiteit en uitstraling van de afzender. Of dat nou een levensmiddelenproducent is, de bakker op de hoek of een provinciale overheid.

Onze expertise
Door onze jarenlange ervaring in consumenten- en business-to-businessmarketing zijn wij échte merkendenkers geworden. We staan graag aan de wieg bij de ontwikkeling van een nieuw merk maar brengen net zo lief structuur aan in de uitingen van een bestaand merk. En natúúrlijk kunt u ook bij ons aankloppen voor individuele producten of diensten!

Ons gamma
Logo’s, huisstijlen, verpakkingen, point-of-sale items, advertenties, websites, jaarverslagen, magazines, presentaties, bedrijfsfilms, fotografie, social media, boeken, handelsintroducties.

Onze disciplines
Advies, analyse, concept, design, naamgeving, merkenrecht, positionering, strategie, fotografie.